If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
145, означенията и двигателите! Боксер или Туин Спарк
Само да кажа че дори да е 97-ма (както знаеш Вльо) преди юни месец няма фейслифт
Бобо, мир и от мене. Само моля те недей та пишеш неща без да познаваш хората. Защо си мислиш, че не сам започнал да ги гледам 145/6 още през 1997 (не на картинка), и не съм имал такава през 1998. Не искам да спорим. Колкото на теб ти харесва Alfa Romeo и се интересуваш за нея, така е с други „туптящи сърца“. Още повече fun с твоето QV ти желая
Само да кажа че дори да е 97-ма (както знаеш Вльо) преди юни месец няма фейслифт
Бобо, мир и от мене. Само моля те недей та пишеш неща без да познаваш хората. Защо си мислиш, че не сам започнал да ги гледам 145/6 още през 1997 (не на картинка), и не съм имал такава през 1998. Не искам да спорим. Колкото на теб ти харесва Alfa Romeo и се интересуваш за нея, така е с други „туптящи сърца“. Още повече fun с твоето QV ти желая
Уж мир пък продължаваш да се заяждаш ако искаш давай на лични да си мерим ... като толкова искаш !
Не знам кви каталози гледате ама повечето данни в тях са измислени. На Браво 2.0 20в пишат почти навсякаде че е 4 цилиндъра 20 клапана . Аз лично съм виждал с Т.С мотор две 145-ци и двете си бяха със старото табло. А това е така защото Т.С започват към края на 96 а фейсливта им е средата на 97г, но само за някой страни. Имайте предвид и това че зависи за къде е произвеждана колата. А офицялно може и да го дават че освен смяна на моторите прават едновременно и феислифт, но на практика не е точно така. А и също така има със новото табло но старите брони. Поради това мисля че спора ви е малко безмислен и Бобо има право за това че има със старото табло иТ.С мотори но мисля че няма боксери след фейслифта поне външния.
А някой знае ли защо на някой отзад има означения, а някои не. Какво означава да има и да няма???
На моята 145-ца от зад пише само junior защото е такова изпълнение. Мисля, че това с обузначенията е много относително, отваряш капака и си напълно сигурен за какво иде реч.
За junior моделите мисля, че са само twin spark, аз поне боксер до сега не съм виждал, и са от 98 на татък ако не се лъжа...
Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment